Bloc 4_2º Sessió




2a sessió:  
Els marcs de la investigació 





En primer lloc anem a recordar que tota recerca s'ha de plasmar en un tipus d'informe que arreplega tots els processos i dades realitzades des del moment del primer plantejament del treball fins a la seua finalització. El següent esquema ens ajuda a repensar tots aqueixos processos implícits.

En primer lugar vamos a recordar que toda investigación se ha de plasmar en un tipo de informe que recoge todos los procesos y datos realizados desde el momento del primer planteamiento del trabajo hasta su finalización.  El siguiente esquema nos ayuda  a repensar todos esos procesos implícitos. 






En tota recerca s'ha d'explicitar:
QUÈ es pretén ( preguntes o hipòtesis)
PER A QUÈ ( finalitats o objectius)

PER QUÈ (marc teòric que inclou l'estat de la qüestió o marc referencial i el marc conceptual que són les teories en les quals es basen els conceptes que es treballen)
COM s'ha realitzat la recerca ( marc metodològic)





QUÉ se pretende ( preguntas o hipótesis)
PARA QUÉ  ( finalidades u objetivos)  


POR QUÉ  (marco teórico que incluye el estado de la cuestión o marco referencial y el marco conceptual que son las teorías en las que se basan los conceptos que se trabajan) 
CÓMO se ha realizado la investigación ( marco metodológico) 


En toda investigación se ha de explicitar: 







El Marc teòric
El Marco teórico






El marc metodològic 
El marco metodológico





Informació complementària:  


Exercicis 

Exercicis: 
A partir de les cerques pertinents, en els manuals electrònics en la biblioteca de la UV (exclusivament), redacta una definició del marc teòric, conceptual i metodològic. Cita correctament la seua procedència. Recorda d'utilitzar les normes APA VI

Ejercicios: 
A partir de las búsquedas pertinentes, en los manuales electrónicos  en la biblioteca de la UV (exclusivamente), redacta una definición del marco teórico, conceptual y metodológico. Cita correctamente su procedencia. Recuerda de utilizar las normas APA VI.

No hay comentarios:

Publicar un comentario